RECON DIESEL

Made in Poland

Digi Flow

Átfolyásmérő berendezés, DENSO, BOSCH szelepekhez, porlasztó csúcsokhoz, ( PD, EUI, Common Rail )

Az eszközzel tesztelhető:


-mindenféle fúvóka, porlasztó csúcs, szelep ...
-ISO teszt injektorokhoz furat kalibráció
-Denso szelepek és ház tömítések tesztelése


Nagy pontosság akár 0,5%

Hőmérséklet figyelés.


Az eszköz sok más komponens diagnosztizálására alkalmazható, többek között, porlasztó csúcsok és szelepek gyári és utángyártott alkatrészek célérték meghatározása.

Saját adatbázis készítése!


CAM-850

A CAM850 készüléket olyan személygépkocsik, teherautók, HGV és más mezőgazdasági és építőipari gépek, mint a BOSCH, a DELPHI vagy a CATERPILLAR egység injektorainak tesztelésére tervezték.
A személygépkocsik mechanikai kialakítása megegyezik az 550-es modellel.
A készülékek széles választékával rendelkeznek, és lehetővé teszik a tengelymagasság beállítását minden egyes szivattyú vagy egység injektor számára 10 és 22 mm között.
A fejlett szimulátornak köszönhetően a felhasználóbarát felületen végzett tesztek és az eredmények megfigyelése egyszerű.
A mellékelt adatbázis megbízható, szabványos és világos vizsgálati terveket nyújt, amelyek segítenek a tesztelési folyamat során. Az adatbázis, valamint a szoftverek gyakran frissülnek.

CAM-550

A CAM550 egység személygépkocsik PD befecskendezőinek tesztelésére tervezték a BOSCH tesztelési eljárásoknak megfelelően. A gyors állításnak köszönhetően  valamint, hogy egyszerűen beszerelhető a PD elem, lehetővé teszi a költséghatékony tesztelést. Az eszköz képes kezelni a következő PD egységeket: BOSCH, Siemens, Delphi.

CAM-550

CAM-550/2

Device was designed for testing unit injectors for passenger cars according to BOSCH testing procedures.
Recon Cam 550/2 allows for testing two unit injectors at the same time.
Fast adjustments thanks to access to adjustment plate and during assembly, additional clamping device allows for significant shortening of the tests.
Devices can handle unit injectors: BOSCH, Siemens, Delphi.

RECON made in Poland